Alan Walker ima novi singl ,,BELIEVERS”

Walker do sada ima 10 milijardi YouTube pregleda, 50 milijardi audio i video strimova, a sada nam, u saradnji sa Conorom Maynardom, predstavlja novi singl ,,Believers”!

Norveški DJ i producent čiji singlovi dostižu i dijamantske tiraže, Alan Walker, objavio je novi singl ,,Believers,” u kome gostuje engleski kantautor, glumac i You Tube zvezda, Conor Maynard. Nema u ovoj pesmi poznate melanhonije i mračnih tonova na koje nas je Walker navikao, ovo je jedna dinamična i poletna pesma koja govori o prijateljstvu i nadi, savršena za letnje play liste.

,,Pesmu “Believers” počeo sam da komponujem još u karantinu i želeo sam da kreiram nešto što će ljude oraspoložiti i omogućiti im da malo pobegnu od realnosti. Kada sam došao do razmišljanja o vokalu, Conor mi je nekako bio logični izbor, a sada ne mogu biti srećniji zbog tog izbora”, kaže Alan Walker.

,,Još kada sam na YouTube kanalu okačio svoju verziju Alanove ,,Faded” pre pet godina, pokazao sam da bih rado sarađivao sa njim, ali nisam ni pomislio da će se to i ostvariti. Kada mi je poslao “Believers” nisam mogao da dočekam da je snimim, a sada jedva čekam da je čuje ceo svet”, kaže Conor Maynard.

Singl ,,Believers” prati spot koji inspiraciju vuče iz sveta gejminga, koga Walker obožava. U pitanju je uzbudljiva avantura od početka do kraja, sa neverovatnim vizuelnim efektima u kojima se kombinuje stvarna akcija sa video klipovima igrica. A to se sve savršeno uklapa u univerzum Alana Walkera i njegovih vernih fanova.

Autor vijesti Jovana

Korisnici
Logovanje korisnika