MARKO LOUIS predstavlja spot za pesmu „ĆUTAĆU“ uz pomoć drugara glumaca: Milene Radulović, Uroša Jakovljevića i Branislava Jerkovića

,,Ćutaću“, naslov je novog singla i video spota Marka Louisa. Pesma se nalazi na Markovom poslednjem albumu ,,Sloboda", a koji je izašao krajem prošle godine za izdavačku kuću Lampshade Media.

Kombinovanjem elemenata globalne world muzike, fanka, jazza i spakovano u muzičkim okvirima balkanskog duha, zaraznog ritma, pesma ,,Ćutaću” preti da postane svojevrstan hit regiona.

,,Ćutaću” je od objavljivanja albuma dominirala kod publike i osvojila je za kratko vreme uši i srca Markovih fanova i muzičke publike.Aranžmanom, pesmi predodređena folk sudbina dobila je neočekivanu dimenziju, zahvaljujući Markovom pristupu ka kombinovanjutradicionalnog i savremenog zvuka.

Kompozitor i tekstopisac Slavko Milovanović, koji inače komponuje pretežno pop muziku napisao je emotivnu, čak bi se moglo rećikafansku pesmu. Marko je svojim aranžmanom, specifičnog ritma i duha, poveo pesmu ka svojstvenom stilu i žanru: „Slavko je otpevao pesmu na svom IG profilu. Zvučala je kafanski, ali je imala neku notu lepote gde sam znao da bi u svakom žanru dobrozučala. Odmah sam stupio sanjim u kontakt i rekao mu da mi se sviđa i da bih je snimio u svom fazonu. Slavko je prihvatio izazov, a odmah zatim sam je i snimio.“ – izjavljuje Marko Louis.

Režiju i produkciju video spota potpisuje dugogodišnji Markov saradnik Dragan Jereminov. Marko i on odlučili su da je ova pesma zaslužila filmsku realizaciju video spota. Okupljena je vrhunska glumačka ekipa Milena Radulović, Uroš Jakovljević i Branislav Jerković.

„Milena i ja se znamo od kada se Milena rodila. Naše porodice su veoma bliske tako da smo kao familija. Uroša znam sa fakulteta gde sam mu bio realizator zvuka na njegovom završnom studentskom projektu, a Banetu Jerkoviću i njegovoj supruzi sam pevao na svadbi koja je bila nezaboravna. Milena i ja dugo planiramo da sarađujemo na nekom spotu ili na bilo kom projektu. Drago mi je da se to desilo sa pesmom Ćutaću, a ovo je svakako tek početak jedne naše kreativne saradnje“ – rekao je Marko Louis.

Autor vijesti Jovana

Korisnici
Logovanje korisnika