Marko Tolja predstavlja novu pesmu i spot ,,Ovdje, danas!"

Marko Tolja, jedan od omiljenih pevača, nakon prelepe balade ,,Budi budna" sa kojom je osvojio srca publike predstavlja vedru i optimističnu pesmu ,,Ovdje, danas!".

,,Ovdje, danas!" podseća nas na ono što često možda zaboravljamo -  vrednost življenja u trenutku:

,,..Ovo je priča o pozitivi, prijateljstvu, ljubavi, druženju i prepuštanju trenutku. Jer kada sve saberemo i oduzmemo, živimo samo ,,ovdje i danas" i tako iz dana u dan.", o pesmi je ispričao Marko.

Marko je na pesmi okupio vrhunske muzičare; Elvisa Stanića na harmonici, Ivana Popeskića na klavijaturama i programiranju, gitare i mandoline odsvirao je Ivan Pešut, bas Henry Radanović, bubnjeve Branimir Gazdik, a prateći vokal otpevala je Martina Majerle. Muziku i tekst pesme ,,Ovdje, danas!" napisao je Marko Tolja, a aranžman potpisuje Ivo Popeskić. Spot je sniman u Omišlju na otoku Krku. Zaslužni za spot su već dobro poznati Lumiere production koji su s Markom sarađivali na već velikom broju njegovih spotova. Glavnu ulogu, uz Marka, dobila je mlada rediteljka i glumica Arija Rizvić koja se sjajno uklopila u retro -  mediteransku estetiku i priču koja obeležava celokupan video.

 

 

Autor vijesti Aleksandra Radulović

Korisnici
Logovanje korisnika