Pogodio vas je neizmeran talas pozitivne energije?! Slušate najnoviji singl Igora Vinsa - ,,Sreća je"

Posle samo nekoliko prvih taktova, sreća će obuzeti i vas,  zato poslušajte najnoviji singl i spot Igora Vinsa ,,Sreća je"

Pored novih pesama, Igor Vins na svojim nastupima izvodi numere sa svog drugog albuma, snimanog uživo, i to u audio i video formatu, na velikom koncertu na Kalemegdanu 2018. godine - ,,Igor Vince & His Drum, Brass And Keys LIVE @ Kalemegdan". Ono po čemu se ovaj album zaista izdvaja, je to što se ne može svrstati ni pod jedan do sada ustanovljen muzički kalup. Od vrlo energičnih, ritmom nabijenih, numera i prodornih duvačkih linija, do najsuptilnijih balada, Igor se, na sebi svojstven način, razigrava sa žanrovima kao što su fank, afrobit, soul, rok, rege, r'n'b, worldbeat, džez i pop, čime autor ukazuje na širok spektar svog muzičkog izražavanja. 
 
Kako na velikim festivalskim, tako i na manjim, klupskim binama, Igora uvek prati njegov internacionalni, 12-člani bend ,,Drum, Brass And Keys" koji karakteriše snažna duvačka sekcija, upečatljiva ritam sekcija, egzotični prateći vokali i neizostavne afro-funky plesačice.
 
 
Ovaj Beogradjanin, poznat je i kao jedini muzičar van afričkog kontinenta u bendu Femija Kutija, sa kojim je do sada svirao na brojnim turnejama širom sveta. Osim Femija Kutija, Vins je nastupao i sa mnogim drugim svetskim muzičkim velikanima od kojih su neki od njih Keziah Jones, Fatoumata Diawara, Dean Bowman, Cheick Tidiane Seck, Cheikh Lo.

Autor vijesti Aleksandra Radulović

Korisnici
Logovanje korisnika