Novi singl: HLADNO PIVO ,,Carpe diem" i spoj nespojivog!

Sasvim neočekivana saradnja dolazi iz radionice Hladnog piva.Naočigled nespojiv zvuk punk rocka sa slatkim popom predstavlja ,,feel good" nostalgični momenat, a glas koji ga je najbolje dočarao u pesmi „Carpe diem" bio je glas Sanje Doležal.

Iako je godina i po bez ijednog koncerta pred živom publikom ostavila trag na svima, Hladno Pivo se opet pokazalo kao tvrd orah pa vam umesto kataklizmične žalopojke nude „Carpe diem", gitaristički diskomutant sa dve glave o tome kako čovek može živeti i pre vikenda.

 

„Sanja Doležal je dobila radio mesto iritantno nasmejane voditeljke, a tek kada se pokazala na poslu dopustili smo joj da nam zapeva na refrenu. Proročanstvo nam je govorilo da tamo negde na Mlečnoj stazi postoji čovek dovoljno perverzan da takvo dvoglavo čudovište pretvori u nešto barem nalik spotu i da ćemo ga prepoznati čim ga ugledamo. Nismo očekivali baš tako jasan znak sa nebesa kao što je istetoviran naslov pesme preko podlaktice najvećeg majstora tresha Maria Kovača. Rezultat je ovo muzičko vizuelna nakaza nakon koje se teško ponovno uozbiljiti." - rekao je Mile Kekin.

 

A najveći majstor tresha, kako  su ga nazvali iz benda, reditelj spota Mario Kovač je zaključio: „Obzirom da mi je ekipa iz benda dala otvorene ruke da se zezam sa spotom u maniru meni najdraže filmske estetike tresha, moram priznati da sam uživao snimajući ovaj material, a na trenutke sam se osećao kao direktor nekog suludo nadrealnog cirkusa. Nadam se da će i gledaoci osetiti deo te atmosfere!"

Autor vijesti Aleksandra Radulović

Korisnici
Logovanje korisnika