John Mayer je nova zvezda Tik Toka

John Mayer na svojim društvenim mrežama već duže vreme najavljuje nešto novo, a sada je konačno obelodanio i prvu novu pesmu ove godine.

Američki kantautor proveo je pandemiju kao i svi, zatvoren u svom domu, u kome je eksperimentisao na internetu tražeći utehu. A kada je napisao novu pesmu, zapitao se koja je to muzika koja njemu govori da će sve biti OK?

Način na koji je najavio i otrkrio deo svog novog singla iznenadila je mnoge njegove poklonike, jer je premijeru imao na Tik Toku. Kako je uopšte završio tamo?

 

,,Nikada nisam bio tip umetnika koji sve odbija sa ,,No,no,no”. Sa druge strane kada pređeš 40 godina, mlađoj populaciji možeš delovati kao Elvis.'' 43-godišnji muzičar priznaje da ga je jedan od šefova njegove izdavačke kuće terao da se pridruži Tik Toku, što je i uradio. Krenuo je da poziva fanove da mu se pridruže u lajv sesijama gde ih je podučavao kako da sviraju njegove pesme, pa je na taj način privukao preko milion pratilaca. Stoga je njegova odluka da novu pesmu premijerno pusti na Tik Toku bila potpumo opravdana.

 

 

,,Last Train Home” pesma koju je uradio u saradnji sa country pevačicom Maren Morris, naći će se na njegovom albumu ,,Sub Rock” koji izlazi 14. jula (Columbia Records).

 

Autor vijesti Aleksandra Radulović

Korisnici
Logovanje korisnika