Makedonski bend Funk shui preuzeo svog Fendera u Beogradu

Pobednici u kategoriji najbolji Fusion video, bend Funk Shui iz Makedonije, posetili su studio Muzzik televizije. Kratkom svirkom su pokazali zašto okupiraju sve veću pažnju regiona i potvrdili kvalitet koji je publika Adria Music Video Awards prepoznala početkom ove godine.

Adria Music Video Awards 2020 je televizijski i online festival čije je finale održano 24. i 25. aprila 2021. godine. Tri meseca pre proglašenja pobednika, stručni žiri i publika, birali su najbolje spotove u 16 muzičkih i strukovnih kategorija. Spotove su prijavljivale izdavačke kuće, produkcije, pojedinačni umetnici iz oblasti video i audio industrije i sami izvođači. Pravo na učešće su imali video radovi nastali u periodu od januara 2018. godine zaključno sa decembrom 2020, odnosno sva ona dela nastala od održavanja poslednjeg AMVA festivala 2018. godine u Kombank dvorani. 

 

Bend Funk shui je svoju gitaru preuzeo lično u Beogradu, u studiju u kom su odsvirali omiljene pesme ,,Meteori” i ,,Veter”. U kratkom intervjuu datom za Muzzik tv, osim zahvalnosti, pokazali su svoju specifičnu energiju, predstavili planove za budućnost i najavili prvi naredni nastup u Srbiji, na Arsenal fest-u.U iščekivanju AMVA 2K21 festivala, koji je planiran za naredno proleće, Muzzik produkcija radi na novim projektima. Nastavljamo sa promocijom i afirmacijom muzičara iz šireg regiona, pažljivo preslušavamo čak i manje poznate bendove i izdvajamo kvalitetne izvođače koje ćete najpre videti i čuti na nekom od naših Muzzik televizijskih kanala ili radio stanicama putem sajta ili besplatnih aplikacija. 

Autor vijesti Jovana Blagojević

Korisnici
Logovanje korisnika