Zakoračite u novu ljubičasto - žutu eru kids from the sky

Nakon što su se kids from the sky publici i kritici predstavili odvažnim EP-jem ,,Elementi", ovi pioniri potpuno novog zvuka na domaćoj glazbenoj sceni pozivaju vas da zakoračite u njihovu novu eru koja započinje pjesmom ,,you call them friends?".

"'you call them friends?' je pjesma koja govori o dvije strane. Jedna predstavlja svu podršku koju band dobiva, dok su s druge strane negativni komentari, povremeno puni mržnje. Poenta pjesme je da se i ljudi s takvim komentarima prihvate i dožive kao prijatelji.", o novoj pjesmi je ispričao Teo Golub.

 

,,you call them friends?'' prva je u nizu pjesama nove ,,ljubičasto-žute" ere, a za koje band tvrdi da su najbolja skupina pjesama koje su do sada napravili, te se raduju prezentirati ih javnosti.Osim inovativnog i originalnog zvuka, kids from the sky svoju publiku su navikli i na besprijekornu vizualnu estetiku. Prateći spot  je, već tradicionalno,snimio Dinko Šimac, te je naglasak na vizualnom doživljaju i prikazu. Cijela nova era stavljat će naglasak na vizualne elemente.

 

,,Cilj je bio prikazati emocije i njihovu eksploziju kroz vizualne elemente koji su ostvareni rasvjetom i dimnim bombama", rekao je Teo.

Autor vijesti Aleksandra Radulović

Korisnici
Logovanje korisnika