Novi album muzičkog vunderkinda – „I Am Eric“

Svestrani ERIC objavio je iščekivani debitantski album „I Am Eric“! Talentovani vokalista, multi instrumentalista, kantautor i producent iz malog mesta iz Hrvatske time nastavlja svoj put kao jedan od najperspektivnijih mladih muzičara na regionalnoj sceni.

Ujedno, objavu ovog albuma u Sjedinjenjenim Američkim Državama podržala je diskografska kuća Republic Records (Ariana Grande, The Weeknd, Post Malone...), što govori o potencijalu ove zvezde u usponu.

 

Svoje prvo studijsko izdanje ovaj dvadesetogodišnjak je skoro u potpunosti sam napisao, snimio i producirao.

„Osećaj je stvarno neverovatan, još uvek mi ne deluje stvarno da je moj prvenac tu! Dugo smo spremali sve ove pesme i konačno mogu da kažem da su upakovane u ovo izdanje koje je od danas dostupno svima. Jako sam srećan, nadam se da će se slušaocima album svideti i da će mu se vraćati“, kaže ERIC.

Objavu prvog albuma ispratio je videom za novi singl „No Good“, pesmu koju je takođe sam napisao, snimio i producirao: „Ova pesma je nastala prošle godine u vreme karantina, a inspiracija se pojavila tako što sam smislio početnu melodiju na gitari. Nakon toga sam postepeno ubacio druge elemente i svidelo mi se u kom smeru se kreće zvuk. Rekao bih da je ovo super pesma za noćnu vožnju leti.“

Album „I Am Eric“ okuplja 11 pesama, od kojih je 10 napisano na engleskom, a jedna na hrvatskom jeziku. Među njima su se našle zapažene „Not Gonna Let Go“ i „Reci mi“ koja je premijerno izvedena na Dori, izboru hrvatske pesme za Pesmu Evrovizije.

„I Am Eric“ tracklist

„One Of Us“

„Confidence“

„Not Gonna Let Go“

„Bump It Up“

„No Good“

„There Too“

„Tell Me“

„Why Do You Give Me Hope“

„In My Veins“

„Come Back Home“

„Reci Mi“

Autor vijesti Aleksandra Radulović

Korisnici
Logovanje korisnika