Novi singl pocket palme „More”

Omiljeni synth pop dvojac pocket palma upotpuniće vaš letnji „starter pack” pesmom stvorenom za dugo, toplo leto – „More”!

More je pesma nastala prošle zime, što je pomalo ironično obzirom na tekst i vibraciju pesme, ali u trenucima nam je nedostajalo leto i toplina koju ono nosi, pa smo odlučili maštati o odlasku na more.U suštini se radi o beatu inspirisanom chillwaveom, što je zapravo savršen zvuk za ovakvu tematiku i nadamo se da će svima odgovarati uz uživanje na plaži, kao što je i nama.“, ispričali su Anja i Luka.

 

Neodoljivu pesmu prati i morska razglednica koju su snimili i režirali Matea Bakarić (@oprrosti) i Ivan Leš (@korovles), a montažu potpisuje pocket palma:

 

Naravno, ideja za spot je bila vrlo očigledna: letovanje. Nakon što nam se milion planova za odlazak na more izjalovilo, slučajno se dogodio vikend u Istri gde je spontano nastao ovaj spot.“, rekli su Anja i Luka, a detalje  iza spontanog snimanja otkrila je redateljka Matea Bakarić:

Inicijalno nismo trebali snimati spot, ali našli smo se u Istri na rođendanskom vikendu i spontano počeli snimati scene. Nije nam dugo trebalo da shvatimo da moramo nastaviti, obzirom da je sve bilo tako fotogenično i idealno za uprizoriti tu pesmu. Jako smo sretni da imamo ovo divno iskustvo iza sebe i da smo ga podelili upravo sa Anjom.“

Autor vijesti Aleks

Korisnici
Logovanje korisnika