Boris Novković u novom izdanju

Nova pesma je vesela letnja pesma koja odiševedrinom i pozitivnim vibracijama, a u spotu vidmo Borisa u jarkimbojama kako nismo navikli do sad.

Tokom prošle godine kantautaor Boris Novković počeo je da priprema dugoočekivani novi studijski album koji je najavio pesmom „Moj grad“ nastaloj u izolaciji.

Bio je vredan tokom pandemije i objavio je i singlove „Dinamit“ koji najbolje opisuje energiju predstojećeg albuma. Zatim je usledila romantična pesma sa retro prizvukom,  „Pun mjesec, ti i ja“.

Nova pesma je vesela letnja pesma koja odiše vedrinom i pozitivnim vibracijama, a u spotu vidmo Borisa u jarkim bojama kako nismo navikli do sad.

Moram da priznam da pored visoke temperature, na setu sam se preznojavao i od teme jer su me prvi put u karijeri nagovorili da nosim jarke boje. Crvena havajka i plavi šorc bili su izazov za mene s obzirom da sam čitavu karijeru proveo u tamnim tonovima. Nadam se daće reakcije biti dobre.“ izjavio je uz osmeh Boris i dodao „Sve sto sadrži ova pesma opisao sam u osvrtu na celi album i njegovsenzibilitet. Gledanje na svet ružičastim naočarima još je lepšeleti u dobrom društvu i raspoloženju. Leto je period najveće slobode,slobode od viška odeće, slobode od velikih poslova i uživanja uodmoru, slobode od naših umnih misli koje nas prate dok ne legnemo krajmora, uputimo pogled prema pučini, planini , jezeru, šumi i otplovimou kutak svog mira i mašte. Do novog albuma koji će izaći u septembruuživajte u letu, širite ljubav i radost života“ poručio je nasmejani Boris. Muziku i tekst je napisao Boris, a tu je i već standardna ekipa saradnika. Aranžman i produkciju je uradio Hrvoje Prskalo, režiju spota i fotografije potpisuje Raul Brzić. Pored fantastičnih Borisovih muzičara, pesmu je oplemenila i  spotu se pojavljuje jedna od najboljih saksofonista u Hrvatskoj Lana Škrgetić , koja je objavila i svoj album prvenac.

Autor vijesti Aleks

Korisnici
Logovanje korisnika