Vjeko predstavlja svoj autorski prvijenac, vedru i optimističnu pjesmu „Za ovaj svijet"

Vjekoslav Ključarić - Vjeko, jedan od najupečatljivijih mladih vokaladomaće scene predstavlja novi singl „Za ovaj svijet".

Ova ležerna i optimistična pjesma za Vjeku je posebna i po tome štose na njoj prvi puta okušao i kao autor: „Pjesma je nastala sasvim spontano. Bili smo na Krku u našoj sviraonii u sitne noćne sate mi je refren samo 'došao'. Ovo je prvi puta dasudjelujem i autorski i to me posebno veseli. Miro Lesić i BrunoKovačić su objeručke prihvatili refren i na njemu smo nastaviligraditi pjesmu." 

Osim što autorski potpisuje pjesmu, Vjeko se može pohvaliti i sasvojim redateljskim prvijencem: „Ovi lockdownovi su me aktivirali da pronađem još jednu zanimaciju ato je snimanje spotova. U tome mi također puno pomaže i Eni Jurišić.Prateći spot je baš zanimljiv i drugačiji te sadrži jednu posebnuporuku koju nosi pjesma, na način na koji sam ju ja htio dočaratiljudima.", ispričao je Vjeko.

Nakon pjesme „Za ovaj svijet" Vjeko se s optimizmom okreće svebrojnijim live nastupima, a njegove obožavatelje obradovat će iinformacija da je njegov prvi album sve bliže.

Autor vijesti Aleks

Korisnici
Logovanje korisnika