Novi spot niške grupe DING DONG

Posle tačno deset godina od poslednjeg spota, ljubitelji Ding Donga ponovo mogu da uživaju u njihovoj novoj pesmi. Spot je osvanuo na youtube kanalu i već osvojio mnoge simpatije. Radi se o šaljivoj pesmi o košarkašu Nikoli Jokiću, prvom Srbinu koji je proglašen za najkorisnijeg igrača NBA lige.

Pesma i spot su urađeni u njihovom prepoznatljivom stilu, sa niškim naglaskom i neizbežnim basketom. Uradili su je brzo, jer im muzika iz srca nije izašla. U proteklom periodu su se okupljali, kažu, samo na nekim koncertima i gostovanjima. Za Niške Vesti najavljuju da će ponovo nastupiti u svom gradu. Ističu da je do toga došlo jer je publika drugačija, zapravo nema više tog broja ljudi koji sluša tu muziku. Roby R je u međuvremenu radio sa poznatom pevačicom Angelique iz Los Anđelesa, Marko je „trbuhom za kruhom“ otišao u inostranstvo.

 

„Okupio nas je zapravo CDS studio iz Niša. Njihova je ideja da se uradi pesma o Jokiću i smatrali su da smo mi taj bend koji može to da iznese. Ovaj studio radi i dokumentarni film o niškom hip hopu u kojem ćemo biti i mi“, rekao je za niške vesti Robert Kitanović.

 

Tekst za novu pesmu su pisali Bata i Marko iz grupe, muziku je radio Mića, dok je za gitaru bio zadužen Luka Radulović, kaže Robert i dodaje da se nada da će se pesma dopasti publici.

Autor vijesti Aleks

Korisnici
Logovanje korisnika