The Killers najavljuju sedmi album „Pressure Machine“

Album, koji će biti objavljen sledećeg meseca, zasnovan je na iskustvima forntmenam odrastanja u malom gradu u državi Utah. 

The Killers su najavili da će se konačno vratiti na scenu, sledećeg meseca sa sedmim albumom ‘Pressure Machine’. Novi album iz Las Vegasa stići  13. avgusta i nastalo je nakon što su se članovi benda našli u neočekivanom zastoju (a to je bio rezultat pandemije koronavirusa).

Trebali su da krenu na turneju i promovišu „Imploding The Mirage“ iz 2020. godine, ali umesto toga iskoristili su svoje slobodno vreme da odmah započnu rad na njegovom nastavku.

„Sve se zaustavilo“, rekao je frontmen Brandon Flowers. „I to je bilo prvi put posle mnogo vremena da sam se suočio sa tišinom. I iz te tišine ovaj album je počela da cveta, pun pesama koje bi inače bile pretihe i ugušene bukom tipičnih Killers ploča.“

Album će takođe biti jedna od najličnijih ispovesti The Killers-a do sada, pri čemu je Brandon objasnio kako je inspirisan njegovim iskustvima odrastanja u pospanom gradu Nephiju u državi Utah.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika