Kolja na mini turneji

Nikola Pejaković Kolja će održati tri koncerta u tri grada početkom avgusta i time otpočeti mini turneju po Srbiji.

Prvi nastup očekuje nas u Promenadi u Novom Sadu 6. avgusta, drugi 7. avgusta na Love Festu u Vrnjačkoj Banji, a 8. avgusta smederevska publika će imati priliku da čuje njegov nastup u Malom gradu smederevske tvrđave. 

“Kad se saberu svi koncerti koje imamo po Srbiji u avgustu, ispade to mini turneja. Ja se nadam da ćemo od jeseni svirati češće, da što više ljudi vidi i čuje neke nove pesme, nove aranžmane, i ovu varijantu benda sa duvačima. Verujem da ćemo početi i svirke po regionu, ako nas, naravno, budu zvali. Za početak, vidimo se u avgustu“, kaže Kolja o predstojećim planovima.

Za novosadski koncert ulaznica košta 1.200 dinara, i nabavljaju se preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs. Za nastup na Love Festu preko mreža http://www.gigstix.com ili preko  www.tickets.rs a karte za koncert u Smederevu mogu se nabaviti u Centru za kulturu Smedereva.

Uz Kolju nastupaju vrhunski muzičari - gitarista Voja Aralica, klavijaturista Ivan Aleksijević, basista Milan Pavković i bubnjar Sale Ranković, uz pratnju trubača Nemanje Banovića i saksofoniste Kristijana Mlačka.

Kolja u studiju sprema novi singl a mi se potsetimo "Meksikanca", Koljinog spota iz 2020. godine.

Autor vijesti Ljubomir Radovanović

Korisnici
Logovanje korisnika