Mrave brojim objavili album "U tegli za cveće" i lansirali novu igricu "Mravobroj"

Posle najavnih singlova i spotova za ‘Moje pleme’, ‘Alkohol’, ‘Tijelo’ i ‘Stanica’, album ‘Zemlja Kamenog Bizona’ je na svim streaming servisima.

Osim albuma koji vas vodi u stanje svesti Mrave Brojim i Zemlju Kamenog Bizona, na njihovoj web stranici je i igrica MRAVOBROJ osmišljena kao spoj zabave i sticanja veština, odnosno obrazovanja. Cilj igrice je da upravljajući narandžastim autobusom aka mravobroj transportom skupite tzv. brojalice, a uspešnim završetkom igrice stiče se titula ‘’Diplomirani Mravobroj’’ i dobija se JeBeMeGe (Jedinstveni Broj MraveBrojim Građana) Zemlje Kamenog Bizona. 

"S obzirom na tešku trenutnu situaciju uzrokovanu pandemijom, na loše ekološko stanje u kome se nalazi naša planeta Zemlja dugo smo razmišljali o formatu u kome ćemo objaviti naš album prvijenac "Zemlja Kamenog Bizona". U želji da naš album koji je svojim sadržajem zdrav za okoliš, isto tako bude i medij na kome će se nalaziti, odlučili smo objaviti ga na vazi za cvijeće, odnosno na tzv. 'Paketu samopomoći - Zemlja Kamenog Bizona'. Uz pomoć tog paketa omogućeno vam je da učinite nešto dobro za sebe, za svoje bližnje i za svoju okolinu čime automatski podižete kvalitetu života i budućim naraštajima i njegujete ono što je dobro u vama kako bi bili bolji prema sebi a time i prema drugima. Korištenje paketa odobrilo je i Ministarstvo za očuvanje digniteta Kamenog Bizona.’’ – poručio nam je Gospođo Pitomi iz benda.

Potsetimo se njihove obrade posme "Nebo" Električnog orgazma.

Autor vijesti Ljubomir Radovanović

Korisnici
Logovanje korisnika