Lola Young predstavlja novi singl „Pill Or A Lullaby“

Ovo je prva numera sa njenog predstojećeg EP-a „After Midnight“.

 Ovaj EP predstavlja iskrenu ispovest autorke i priča o jednoj noći u njenom životu u periodu od ponoći do pet ujutru. Ona nas hronološki vodi kroz svoja emotivna stanja u toku te noći, od Lole pune samopouzdanja i kontrole postepeno postaje sve ranjivija, a na samom kraju dolazi do stanja manije i samo jedne želje – da se noć konačno završi.

Snimljeno u jednom take-u, samo uz pratnju svog klavira donosi nam sirovo i emotivno izvođenje, daje nam svoju dušu kroz muziku na način na koji samo Lola zna. EP će pratiti i kratki film koji će i na vizuelnom nivou dočarati iskrenu emociju umetnice.

„Moje misli, moje brige, moje prošle i sadašnje ljubavi, moja krivica, moji strahovi, moji snovi, želje i sve lude misli koje imam kada sunce izađe i kada ne mogu da spavam. Posle ponoći (After Midnight). Najiskrenija forma mene.“, kaže Lola najavljujući novo izdanje.

Za ovu artistkinju možemo reći da ima neverovatan kreativni fokus. Na koncertima ona ne pravi kompromise, jasno pokazuje svoj potencijal, duh i posebnost zahvaljujući kojima je jedna od najuzbudljivijih mladih izvođačica u Velikoj Britaniji koje treba pratiti. Neki od njenih prethodnih izdanja su moćni singlovi „Bad Tattoo“, „Ruin my make up“  i „Woman“. Njen debitantski album „Intro“ i EP „Renaissance“ su dobili impresivne kritike. Ova izdanja možete slušati na svim streaming servisima.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika