ENRIQUE IGLESIAS proslavlja leto i život novim singlom ,,ME PASÉ”

Najuspešniji latino umetnik svih vremena, po podacima Billboard-a, kralj latino popa i globalni superstar, Enrique Iglesias, priprema se da podigne svoju karijeru na još viši nivo i oduševi milione fanova širom sveta svojim novim singlom ,,ME PASÉ” koji je uradio u saradnji sa reggaeton zvezdom, Farruko.

,,ME PASÉ” je svetlost u boci, koja hvata neprevaziđenu magiju koja je mlađeg Iglesiasa učinila slavnom globalnom ikonom i umetnikom koji nam isporučuje naelektrisane i živahne plesne ritmove i neodoljive melodije savršenenih letnjih himni, duže od dve decenije. 

 

,,ME PASÉ”  će se naći na novom albumu Enrique-a Iglesiasa koji će izaći u septembru, I tako se  pridružiti izvanrednom katalogu hitova koji su obarali mnoge rekorde na svetskim top listama i koje su mu donele neverovatnih 47 Billboard nagrada i višestruke osvojene nagrade Grammy. Iglesiasova impresivna lista uspeha podrazumeva 154 Billboard #1 mesta, uključujući tu i 27 hitova #1 na Billboardovoj Hot Latin listi, 39 top 10 hitova, 31 #1 hit na Billboard Latin Airplay listi, kao i 14 #1 hitova na Billboard Dance Club Song listi.

Oficijalni spot pesme režirao je Alejandro Perez,sa kojim je  Enrique  do sada više puta uspešno sarađivao na spotovima  ,,Bailando,” ,,Súbeme La Radio,” i ,,Duele el Corazón”, a koji su svi premašili milijardu pregleda. 

Spot je sninljen na zapanjujuće lepoj, rajskoj plaži El Portillo u Dominikanskoj Republici.

Autor vijesti Aleks

Korisnici
Logovanje korisnika