Obojeni program uživo predstavio novi album

Živi nastup je snimljen u okviru "BalkanRock Session"-a, a album se zove 2021=41. 

Obojeni Program je osnovan u Novom Sadu 1980. godine unoseći na domaću scenu post-pank zvuk pod uticajem tadašnje britanske i američke nezavisne scene. Obojeni Program je prvi bend sa ovih prostora koji se pojavio na MTV-ju u emisiji "120 minuta" 1993. i jedini koji je imao čast da bude prezentiran od strane Johna Peela u njegovim radio emisijama i na njegovoj plejlisti.

U okviru novog “Balkanrock Sessiona” možete uživati u sjajnom nastupu Obojenog Programa, ali i kroz intervju novinarke Milene Gojković s frontmenom Branislavom Babićem Kebrom i basistom Ilijom Vlaisavljevićem Bebecom, saznati mnoge zanimljivosti iz karijere ovog sastava, ali i nastanku novog albuma kojim obeležavaju 41 godinu postojanja.

Muzički portal Balkanrock već 15 godina neguje pravovremenost informacija, kritičko mišljenje i aktivno se zalaže za očuvanje alternativne rok kulture. Kao takav medij, Balkanrock kroz “Balkanrock Sessions” želi da promoviše autorsko stvaralaštvo u muzici, unapredi i proširi trenutnu ponudu online koncerata u regionu, publici obezbedi najbolji mogući užitak i informiše je o rokenrol sceni na ovim prostorima.

Pogledajte svirku i priču Obojenog programa.

Autor vijesti Ljubomir Radovanović

Korisnici
Logovanje korisnika