Uskoro Nišvil festival!

Ulaznice za VIP tribinu za glavni festivalski program Nišville jazz festivala su u prodaji. 

Ulaznice za VIP tribinu za glavni festivalski program Nišville jazz festivala su u prodaji.

Cena VIP kompleta je 5.500 dinara, dok su pojedinačne VIP ulaznice 2.500 dinara. Inače, Komplet ulaznica za parter košta 4.000 dinara, a pojedinačna ulaznica 1.750 dinara za jedno veče.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje .

Sve ulaznice koje su kupljene za Nišville 2020 u mreži Ticket Vision validne su i za ovogodišnji festival.

Sledeće izdanje Nišville jazz festivala će, pored bogatog muzičkog programa na više stejdževa u Tvrđavi, na Trgu Kralja Milana i na Amfiteatru keja na Nišavi, posetiocima ponuditi i kvalitetan internacionalni program u okviru narednog Nišville jazz teatarskog festivala, kao i mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom – Nišville Movie Summit 2021.

Svi prateći programi za posetioce su besplatni, a ulaznica se plaća samo za glavni festivalski program.

Predstojeći Nišville jazz festival održaće se od 6. do 15. avgusta 2021, a glavni festivalski program će biti održan od četvrtka do nedelje, od 12. do 15. avgusta 2021. godine na Platou niške Tvrđave. Za 10 dana trajanja festivala biće izvedeno 300 programa na kojima će nastupiti blizu 1.000 izvođača.

Na Main binama (Earth & Sky), od 12. do 15. avgusta nastupiće Darryl Jones, Gipsy Kings, Stanley Jordan, Leb i sol, Goran Bregović, Anthony B i mnogi drugi, prenosi Balkanrock.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika