Objavljen šesti album grupe Prti Bee Gee

Mikri i Eufrat albumom obeležavaju dvadeset godina zajedničkog rada.

Ljubitelji regionalne hip-hop scene su pet godina očekivali objavljivanje novog albuma.

Izdanje „Pet+1“ (Mascom po specijalnoj licenci „The Code Production“) do sada su najavila tri veoma uspešna singla – „Počasna turneja“, „Cigging“ i „20cm mađije“. Svi su snažno podržani od strane ljubitelja domaćeg hip-hopa a saradnja sa Ajs Nigrutinom, u pesmi „Cigging“, je provela više od mesec dana na tranding listi YouTube kanala. Pored Ajsa na albumu „Pet+1“ gostuju Wikluh Sky, DJ Mrki kao i Bvana iz Lagune.

„Saga se nastavlja! Šesti album je skrojen izuzetnim kreativnim nabojem i energijom. Utemeljiće se u istoriju uz najveće klasike domaćeg hip-hop sveta i definitivno će inspirisati kako sadašnje, tako i buduće hip-hop generacije. Uzdravlje i srećno!“, izjavili su članovi benda.

U trenutku velikog povratka ovog hip-hop dua, Mikri i Eufrat su pokrenuli svoj prvi radijski projekat „Emisiklopedija, hip-hop edukacija i emancipacija“ čije epizode možete pratiti na Radio Beogradu 202 (sredom od 21h). Album „Pet+1“, grupe Prti Bee Gee, je dostupan na svim striming servisima od 6. avgusta.

Podsetimo se prvog video singla sa ovog albuma.

Autor vijesti Ljubomir Radovanović

Korisnici
Logovanje korisnika