Slušajte ,,Pet + 1'' Prti Bee Geea!

Ljubitelji regionalne hip-hop scene su sa velikim nestrpljenjem očekivali objavljivanje novog albuma grupe Prti Bee Gee - ,,Pet+1“, a sada je konačno tu.

Mikri i Eufrat, koji čine ovaj reperski duo, obeležavaju 20 godina zajedničkog rada i posle pet godina izdavačke pauze objavili su šesti studijski album.

Izdanje ,,Pet+1“ (Mascom po specijalnoj licenci ,,The Code Production“) najavljeno je sa tri singla – ,,Počasna turneja“, ,,Cigging“ i ,,20cm mađije“.

Na albumu ,,Pet+1“ gostuju Ajs Nigrutinom (u pesmi ,,Cigging“), Wikluh Sky, DJ Mrki kao i Bvana iz Lagune.

 

,,Saga se nastavlja! Šesti album je skrojen izuzetnim kreativnim nabojem i energijom. Utemeljiće se u istoriju uz najveće klasike domaćeg hip-hop sveta i definitivno će inspirisati kako sadašnje, tako i buduće hip-hop generacije. Uzdravlje i srećno!'', izjavili su članovi benda Prti Bee Gee povodom objavljivanja novog izdanja.

U trenutku velikog povratka ovog hip-hop dua, Mikri i Eufrat su pokrenuli svoj prvi radijski projekat ,,Emisiklopedija, hip-hop edukacija i emancipacija“ čije epizode možete pratiti na Radio Beogradu 202 (sredom od 21:00h).

Autor vijesti Aleks

Korisnici
Logovanje korisnika