Brajan Mej o Kleptonu i njegovim stavovima o Covid-19

Gitarista i suosnivač grupe Queen (zajedno sa legendarnim Fredijem Merkjurijem), a takođe i cenjeni naučnik - astrofizičar, Brajan Mej, žestoko je u javnosti napao čuvenog gitaristu Erika Kleptona.

Povod za ovaj napad je taj što je Klepton izjavio da neće učestvovati na događajima na kojima se traži dokaz da je publika vakcinisana.

U razgovoru za časopis „Independent”, Mej je, na pitanje o vlastitim stavovima kada se tiče koronavirusa i šta misli o Claptonovom potezu, odgovorio:

Volim Erica Claptona, on je moj heroj, ali on ima vrlo različite stavove od mene u puno stvari” rekao je Mej. On je osoba koja misli da je u redu pucati u životinje radi zabave, apsolutno se ne slažem s njim, ali nikada ga nisam prestao poštovati kao ​​čovjeka”, rekao je Brajan i nastavio:Ljudi koji se protive vakcinaciji, žao mi je što moram reći, ali mislim da su pukli. Postoji mnogo dokaza koji pokazuju da vakcinacija pomaže, uopšteno rečeno, puno sigurnih dokaza. Uvek ćete imati neke nuspojave kod bilo kog leka koji uzimate, ali ići okolo i govoriti da je vakcina zavera direktno uperena protiv vas, žao mi je, ali za mene su to gluposti.”

Tokom jednog svog nedavnog intervjua, Brajan Mej je otkrio da je njegov omiljeni gitaristički solo svih vremena zapravo pesma Key To Love” sa jedinog Kleptonovog albuma koji je uradio u saradnji sa Džonom Mejlom i Bluesbreakerima.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika