Slušajte novu stvar grupe Disclosure

Elektronski duo Disclosure najavili objavljivanje pet novih pesama ove nedelje, prva je objavljena juče i zove se Into my arms.

Disclosure je objavio novu pesmu „Into My Arms“. Pesma, u trajanju od šest i nešto minuta prva je od pet koje će grupa objaviti ove sedmice, a nakon nje slede Seduction,” Another Level,” It’s Happening” i Never Enough.”

„Iskra koja je rasplamsala stvaranje ovog dela, nastala je iz želje da se revitalizuje veoma razbijena i neizvesna plesna muzička scena i klupska kultura koja se toliko promenila u celom svetu iz očiglednih razloga u poslednjih 18 meseci,“ rekao je u saopštenju član benda Guy Lawrence.

„Dok smo prikupljali početne ideje u proleće 2021. godine, nada se počela nazirati na horizontu za producente i DJ -eve koje bismo uskoro mogli ponovo okupiti, plešući i slušajući muziku kao jedno, učestvujući u nečem većem od nas samih.“

On je nastavio: „Pa smo se pitali ... šta bismo hteli da čujemo u tim trenucima? Kako zvuči taj prvi trenutak u klubu? Kako se ponovo osećate kad uđete u Shangri-la, Glasto u 2 sata ujutru? Kako izgleda glavna stvar u Readingu nakon svih teškoća koje je 2020. donela čitavoj našoj industriji? Bez odgovora na sva ova pitanja i s mogućnošću da se bilo koji od ovih događaja zaista dopusti, krenuli smo u rad na stvaranju nečega što bi moglo odgovarati jednom od onih čarobnih trenutaka u kojima neki od nas čeznu da ponovo učestvuju.”

“Mislim da je pošteno reći da su Disclosure bili pravi revolucionari na sceni elektronske muzike, da imaju tako poseban  stil koji utiče na toliko drugih izvođača... Hvala vam na otkrivanju muzike!” komentarisao  je jedan od fanova ispod objave novog singla na You Tube-u.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika