Kaljinka kao tema hita francuskog repera SOSO MANESS

Vodeći francuski reper Soso Maness uradio je remiks svog letnjeg hita ,,Petrouchka” u kome uz repera PLK gostuje i nemački hit mejker Raf Camora.

Originalna verzija ,,Petrouchka” ft.PLK već ima dijamantski status, odnosno više od 50 miliona kombinovanih streamova i pregleda, a bila je šest nedelja na mestu #1 francuske liste singlova.

,,Petrouchka” koristi tradicionalnu rusku melodiju “Kaljinka” (autora Ivana Larionova) kao muzičku osnovu, a njen remiks predstvlja pravi klupski benger ovoga leta.

Pre dve godine Soso Maness se proslavio izlaskom singla ,,So Manes” koji ima preko 35 miliona pregleda, a nalazi se na njegovom drugom albumu, Mistral. Koautor je singla ,,Bande Organisée”, koji je postao največi hit u Francuskoj sa preko 130 miliona strimova i 300 miliona pregleda.

Pre mesec dana objavio je album ,,Avec Le Temps” koji je već dostigao zlatni tiraž u njegovoj matičnoj zemlji a na kome gostuju JuL, SCH, PLK i Gims.

 

Nagrađivani rap superstar, Raf Camora koji se pridružuje ovom remiksu, najuspešniji je reper nemačkog govornog područja i prvi  nemački izvođač koji je premašio milijardu strimova. Do sada su njegova izdanja dostigla ukupan tiraž od 9 miliona prodatih primeraka, a osvojio je preko 50 zlatnih i platinastih tiraža. Trostruki je dobitnik Austrian Music Awards i dvostruki dobitnik 1-Live Crown. Njegovi prethodni albumi: Zenit  ( 2019. godine ) i Zukunf ( 2020 ) bili su na samom vrhu nemačke top liste. Raf Camora je dobro poznat našoj publici jer je sarađivao sa izvođačima iz regiona, a beogradska publika će imati prilike da ga vidi uživo 26.avgusta u okviru manifestacije Music Week na Ušću.

Autor vijesti Aleks

Korisnici
Logovanje korisnika