Partibrejkersi ponovo na Tašu!

Veliki beogradski koncert 4. septembra na Tašu pod sloganom "Dobro došli”

Brejkersima koje predvode Zorana Kostića Cane i Nebojša Antonijević Anton, ovo će biti treći samostalni koncert na Tašmajdanu, gde su bili 1996. i 2016. godine, ovaj potonji pod sloganom „Taš je naš“. Prethodni veliki beogradski koncert Brejkersa bio je besplatan i održan u Hali Sportova na Novom Beogradu 2019. godine.

Partibrejkers su na zvaničnoj fejsbuk strani postavili vizual svog prvog velikog koncerta u Beogradu od početka pandemije Kovid-19, na kome je slogan: „Dobro došli“.

Voljenom beogradskom bendu, koji uživa nesmanjenu popularnost u celom region, ovaj nastup je uvek izuzetno važan a njegovi odjeci daleko stižu.

„Ukoliko rock'n'roll shvatate i doživljavate kao muziku čija emocionalna neposrednost i nepatvorenost jednostavno ne ostavljaju nikakve dileme, ne upućuju na dodatna pitanja i objašnjenja, čitavu priču možemo privesti kraju sa dve aksiomatske tvrdnje - da su Partibrejkersi arhetipski rock sastav i da je čitanje svega ovoga, nakon prisustvovanja njihovom koncertu, potpuno bespotrebno. Završićemo, ipak, sa rečima legendarnog Doc Pomus-a: Ukoliko si dovoljno glasan, neko će te, nekad, možda i čuti. Istorija jugoslovenskog rock'n'roll-a ne poznaje sastav koji je svoj autsajderski položaj transformisao u fascinantniji generacijski zvuk”  napisao  je Goran Terzić na zvaničnom sajtu Brejkersa.

Karte su u prodaji preko Tickets.rs.

Podsetimo se spota Brejkersa za "Dugo te nema", snimljenog na Tašu pre 13 godina..

Autor vijesti Ljubomir Radovanović

Korisnici
Logovanje korisnika