Skrillex, Justin Bieber & Don Toliver - Don't Go

Skrilexov novi singl „Don't Go“ sa Justinom Bieberom i Don Toliverom

 Skrillex, Justin Bieber & Don Toliver – Don’t Go

Skrilex je objavio novi singl pod nazivom „Don’t Go“ sa Justinom Bieberom i Don Toliverom

U novoj Skrillexovoj pesmi, preko delića živahne, raskošne R&B produkcije, Bieber peva i raduje svoje fanove još jednim spotom.

„Don’t Go” označava najnoviju saradnju između Skrilex -a i Biebera, nakon što je prvi napisao „2 Much” za njegov poslednji album, „Justice”. Skrilex je takođe producirao „Sorry“ za Bieberov album iz 2015., „Purpose“.

Ranije ove nedelje, Bieber je najavio trodnevni festival u Las Vegasu ovog oktobra, hvaleći se postavom koja uključuje The Kid LAROI, Jaden Smith i druge.

Događaj će se održati u četvrtak 7. oktobra i nedelju 10., a svečanosti će se dešavati izmedju Wynn Las Vegas” XS Nightclub i Encore Beach Cluba. Počeće svečanom ceremonijom otvaranja u XS-u u četvrtak uveče, nakon čega sledi zabava u bazenu u petak i Bieberov nastup u subotu..

U međuvremenu, otkriveni su nominovani za MTV Video Music Avards 2021. godine, gde je Justin Bieber nominovan u sedam kategorija, najviše od svih.

Uz Biebera, na listi nominacija je Megan Thee Stallion sa šest nomovanja, a nominovani su i Lil Nas X, Billie Eilish, Drake, BTS, Olivia Rodrigo, i drugi.

Ovogodišnje uručenje MTV nagrada biće održano 12. septembra u Barclays Centru u Brooklinu, New York.