Nežna balada Selene Gomez i Camila

Dva latinoamerička umetnika u pohodu na svet

Nakon što je u martu objavila svoj prvi EP Revelacion" na španskom jeziku, sa kojim je postala prva žena koja je debitovala na prvom mestu Billboardove liste najboljih latino albuma od 2017. Godine, Selena Gomez ponovo stavlja sve karte na novu špansku pesmu „999",  ovoga puta  u saradnji sa kolumbijskim kantautorom Camilom.

U produkciji Edgar Barrera I  kantautora Camila, „999" je ritmička pop pesma koja je u svojoj osnovi balada i označava prvu saradnju između meksičko-američke umetnice i kolumbijskog pevača-tekstopisca. Pesma, uz koju ide muzički spot koji je režirala Sophie Muller, priča je o dva umetnika koji razmjenjuju stihove o pravoj ljubavi uz oskudan bubanj. „Ne želim da idem sporo. Znam da misliš na mene ... Ako želiš da ideš na 1.000, ja sam na 999", pevaju.

„Camilo je fantastičan tekstopisac i pevač i odmah smo se povezali", rekla je Gomez o Camilu.

„Rad sa Selenom Gomez velika je čast. Od početka je „999” napisana imajući na umu zvuk njenog glasa i ne bi postojala da nije stvorena sanjajući ovu saradnju", dodao je Camilo. "Tako sam uzbuđen zbog mogućnosti koju predstavlja za mene i moju karijeru, pesmu vrednu poput ove, sa izvođačem koga poštujem i pratim toliko dugo. Nisam mogao da verujem jer su me pre samo dve ili tri godine pitali u intervjuu sa kim sam sanjao da napravim pesmu, a moj odgovor je bio: „sa Selenom Gomez”' i sada je to stvarnost.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika