Prkosni singl Yungbluda!

„Ova pesma je udarac protiv sveta"

Dominic Richard Harrison, profesionalno poznat kao Yungblud, engleski je pevač, tekstopisac i glumac a ova pesma je samostalni singl koji se pojavio posle objavljivanja njegovog decembarskog albuma „Weird!“.

Govoreći o „Fleabag“ –u, Yungblud je rekao: „Napisao sam „Fleabag“ u zaista mračnom periodu svog života, kada je mnogo ljudi očekivalo od mene nešto što ja nisam. Osećao sam se tako otuđeno, osećao sam se tako usamljeno”.

„Kad svi drugi očekuju šta biste trebali biti ili imaju svoju verziju svoje istine, to vam zabrlja mozak jer počnete razmišljati: Možda su u pravu, možda znaju šta je najbolje za mene, možda bih trebao da promenim ono što jesam."

Yungblud je nastavio: „Ali na kraju verujem do srži, to je temelj na kome sam izgradio celu svoju ideologiju, da je samoizražavanje pravo da bezuslovno budete najbolje što možete biti. Niko ne bi trebao odrediti kako se izražavate osim vas samih. Vi ste briljantni, prelepi ste, individualni ste već samo svojim disanjem. Ova pesma je udarac. Udarac protiv sveta, udarac protiv prijatelja, protiv porodice i neke moje baze obožavalaca. Ja sam ono što jesam, sve što želim je da širim ljubav i da budem vodjen srcem. Uvek sam govorio ljudima da budu ono što jesu, ponekad moram i sam da se setim te poruke."

Uvek se napravi velika frka kada dođe vreme da Yungblud objavi novu numeru, osećaj slavlja i ceremonije je neizbežni pratilac novog materijala. Ta neobuzdana energija i uzbuđenje zbog povratka tamo gde mu je mesto, učinili su da odbrojavanje do dolaska pesme postane još posebnije.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika