Stoposto i Black Beriz predstavljaju zajednički singl

Poslušajte kako zvuči Kopakabana

Ako ste po kišnim danima, ovog kasnog avgusta pomislili da se leto bliži kraju, najpopularniji sarajevski hip-hop dvojac Stoposto i Black Beriz će vas razuveriti. Sinoć je objavljen njihov novi singl Kopakabana.Kopakabana je kasni, ali zarazni letni hit baziran na melodičnosti i modernim, nekonvencionalnim rap strukturama. 
Numera je snimana u studiju Kolateral, u saradnji sa timom Estrada Music Production.
 

Što se video spota tiče, može se reći da je u pitanju razglednica nepojmljivih hercegovačkih prirodnih lepota. Ovaj video prikaz, sniman je u mestu Trebižat, na lokaciji kluba Divine.

Uloge režisera, kamermana i montažera preuzeo je stari saradnik dvojca Mario Ilić. Za kreativnu direkciju i produkciju zaslužan je Meho Konstantin Porobić, dok je Boris Andrejević bio zadužen za kolor korekciju.

Stoposto i Black Beriz su, sada već tradicionalno, škrti na rečima po pitanju otkrivanja budućih planova. Uzevši u obzir dinamiku njihovih studijskih aktivnosti, nije uzalud nadati se da će i meseci pred nama biti rasplesani u ritmovima hip-hop heroja koje, kako je naglasio jedan komentaror na Youtubeu - niko nije tražio, ali sva su bili potrebni.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika