Neodoljivo Pitanje Burna Boya

Uspešna saradnja dva nigerijska umetnika, Boya I Jazzya

„Question” je druga pesma ovog superstara afričke muzike, nakon hita „Kilometer” koji je objavljen ubrzo nakon što je osvojio Grammyja. U spotu snimanom u Lagosu koji je režirao TG Omori a producirao Don Jazzy, gledalac je nagradjen simpatičnom interakcijom na pidgin-engleskom između Burna Boya i dece, budućnosti svih generacija.

U videu je prilično evidentno da pevač ponovo radi stvari drugačije, dok sebi zacrtava novi muzički pravac. Sa tekstovima koji su direktni, klasični šarm Burna Boya je očigledan kada peva, ''Pitanje, ali nema odgovora. Sve što poželite, to je vaš deo. Milošću Božijom, mi se i krećemo”.

„Question“ je šarmantna, nežna melodija, upakovana u odličan spot. Ovo je drugi solo singl Burna Boya ove godine nakon „Kilometera“, koji je stigao u aprilu. Nigerijska superzvezda takođe je ove godine odustala od nekoliko saradnji, uključujući „Rotate“ sa Becki G, „Hey Boy“ sa Siom i „Loved By You“ sa Justinom Bieberom. Najnoviji album Burna Boya, „Twice as Tall”, objavljen je prošlog avgusta, a ranije ove godine osvojio je Grammy  za najbolji globalni muzički album.

Burna Boy ima zakazanih pregršt emisija na severnoameričkim televizijama za ovu jesen, a takođe će voditi specijalni show u Hollywood Bowl u Los Angelesu 08. oktobra.

Uživajte uz ovu neodoljivu pesmu i spot.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika