Novi album Eltona Džona okuplja velika muzička imena

Jedan od najpoznatijih svetskih tekstopisaca i pevača, Elton Džon, prvog septembra je najavio svoj novi album Lockdown session. Najavljeni album već obećava, s obzirom da je nastao u vreme lockdown-a u saradnji sa najvećim muzičkim imenima današnjice.

Album će biti objavljen 22. oktobra i na njemu će se naći 16 pesama. Šest pesama sa albuma biće obrade njegovih poznatih hitova, dok će njegovi fanovi imati priliku da čuju i 10 potpuno novih numera! Elton Džon je na ovom albumu sarađivao sa Niki Minaž, Čarlijem Putom, Dua Lipom, Stivijem Vonderom i još mnogim drugim umetnicima

Džon je najavljujući svoj album rekao: "Poslednje što sam očekivao da uradim tokom zaključavanja bilo je da napravim album. Sve numere na kojima sam radio bile su zaista zanimljive i raznolike, stvari koje su se potpuno razlikovale od svega po čemu sam poznat, stvari koje su me izvele iz moje zone komfora na potpuno novu teritoriju.”

Pesma Cold heart koju je Elton Džon snimio sa Dua Lipom i koja će se naći na albumu već se nalazi na vrhovima svetskim muzičkih top lista. Nema sumnje da ćemo je i mi preslušavati dok željno iščekujemo ceo album.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika