Dve muzičke supernove u zajedničkom spotu

Alok i Joh Legend - "In My Mind"

Kao zvezdana supernova u dance i pop –u, brazilski muzičar Alok  krenuo je u saradnju i remikse sa najvećim imenima muzičke industrije, od The Rolling Stones –a, Zare Larsson,  Jasona Derula i drugih. Njega na Instagramu prati preko 25 miliona obožavalaca i 20 miliona slušalaca mesečno na Spotify -u, što ga čini najvećim brazilskim audio umetnikom na svetu a sada se udružio sa Johnom Legendom na „In My Mind“.

Sa preko 5 i po miliona strimova na Spotify -u od njegovog prvog objavljivanja, delo ovog dvojca sada je prikazano u vizuelnoj formi , sa saradnicima iz Sao Paula i LA -a, dok  je preko 30.000 obožavalaca na YouTube premijeri uživo pratilo predstavljanje spota „In My Mind“. Dramatičnih boja, osvetljen neonskim svetlima koje prikazuju uzburkani grad, vizuelni prikaz „In My Mind“ beleži sinergiju zvukova između umetnika.

Ova saradnja je za kratko vreme pokazala da su ova dva umetnika itekako kompatibilni i da će emotivno obojeni video dopreti do ogromnog broja pratilaca i obožavalaca obojice.

Izdavač je WMG.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika