Detour u četvrtak, 16.9. u Bgd Barutani

Elektro-akustični pop na najbolji način

Hrvatski sastav „Detour“ koji postoji od 2006. godine, prepoznatljiv među poklonicima brzog elektro-akustičnog pop-zvuka, gostovaće u beogradskom klubu „Barutana“ u četvrtak, 16. septembra.

Kroz postojanje benda, dominantni su bili izraziti ženski vokali Maja Posavec i Gina Damjanović, a sada su u najnovije poglavlje grupe ušla dva nova glasa, Karla i Dora.

Prema rečima frontmena, autora, aranžera, producenta i gitariste Nenada Borgudana, odluka o uvodjenju dva umesto jednog glasa je bila čisto umetnička i pokazaće se, odlična.

„Detour“ je objavljivanjem čak tri hit singla - prošle godine „Šarena“, „Slavlje“ a ovog maja veselu, pevljivu i bezbrižnu „Hawaii“,  utro put novom, šestom albumu i  nastavio pohod na top liste u celom regionu. U Beogradu, gde ova grupa ima veliki broj obožavalaca, predstaviće novu postavu i nove pesme.

Kako se prethodni koncert, zakazan za mart prošle godine u Domu Omladine, iako rasprodat, nije održao zbog zabrane okupljanja usled pandemije korona virusa, karte tada kupljene, važe i za novi nastup u Barutani. Zbog većeg kapaciteta u prodaju je pušten dodatni kontigent po ceni od 1200 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti na tickets.rs i u Dallas Music shop Knez Danilova 58, telefon 069 2638699.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika