OneRepublic – Someday

"Someday" je šesti singl sa petog studijskog albuma grupe

Pesma je premijerno izvedena krajem avgusta 2021. godine, praćena muzičkim spotom koji su režirali Miles Cable i Isaac Rentz.

Bend najpoznatiji po singlovima kao što su „Apologize“ i „Counting Stars“, objavili su svoj prvi novi album u pet godina, pod nazivom „Human“.

Album „Human“ prvi je najavio pevač Rajan Teder još  u septembru 2019. godine, sa planovima za objavljivanje u novembru iste godine. Uprkos tome što je u poslednjih nekoliko godina izbacio mnoge singlove sa albuma, bend nije bio spreman da album objavi u celosti do avgusta ove godine zbog promena i izazova sa pandemijom. Deluxe album sa 16 numera zasigurno je opravdao svoje ime, istražujući zajedničku temu ljudskih emocija, borbi i raznih iskustava kroz koja svi mi prolazimo, posebno u vremenima u kojima živimo.

„Someday“ je vrlo privlačna, poletna pesma sa puno značenja, i izmedju ostalog govori i o tome da ćemo, iako to možda sada ne vidimo, jednog dana  shvatiti da su naši odnosi sa  ljudima daleko važniji od od stalne potrage za stvarima. Prema Tedderu, poruka ove numere je verovatno najvažnija za temu celog albuma.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika