„Virtualna saga“ Repera iz sobe

Život na društvenim mrežama, zvuči poznato?

Ivan Grgić, poznatiji kao „Reper iz sobe“, Zadranin koji već dugo živi i radi u Zagrebu, ekonomista je po struci ali mu je muzika životna ljubav kojom je počeo da se bavi pod uticaje Djanga Reinhardta.

Prethodno lutajući u raznim pravcima, početkom 2018., pod umjetničkim imenom „Reper iz sobe“, izbacuje svoj prvi singl u maniru vokalno-instrumentalnog funky hip hop crossovera, a izdaje ga kuća Menart. Debitantski album pod nazivom "Vanka" izašao mu je u januaru 2020.

„Jednog svibanjskog jutra probudio sam se i u glavi mi je svirao refren nove pjesme. Virtualna saga odzvanjala je višeglasno. Inače, ujutro kad otvorim oči prvo palim Instagram i pregledavam storyje jer nemam život. Sve je na cloudu… Tako i virtualna saga“, poručuje Reper iz Sobe.

Spot izgleda kao prelistavanje hrpe storyja na Instagramu i priča o društvenim mrežama koje su zaposele većinu slobodnog vremena svakog od nas, a potpisuje ga Dinko Šimac.

Nova pesma Repera iz sobe, snimljena  je u Penthouse studiju u Zagrebu. Za aranžman je zaslužan Toni Tkalec, gitare i bas odsvirao je Reper iz sobe (Ivan Grgić), bubanj Emir Čovran, synthisizere Toni Tkalec i Marino Vinja, na el. gitari gostovao je Edvin Derahović.

I ovo muzičko izdanje potpisuje Menart.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika