Toby Johnson – zamišljanje Kalifornije

Lepi britanski pejzaži  izigravaju američku zapadnu obalu

Predstavljanje novog pop zvuka sa svojim trenutnim singlom „California“ rezultiralo je time da se britanski pevač i autor Toby Johnson pojavi na ključnim top listama, uključujući New Music Friday (Spotify) i New Music Daily (Apple Music), dok je takođe dobio priliku da bude promovisan  na BBC Introducing.

U spotu  se vidi kako Toby uskače u vintage kabriolet Ford Calipso pre nego što se provoza po predelima Essexa. Dok vozi, potpuno je uronjen u entuzijastičnu predstavu „Kalifornije“ - nije baš Kalifornija, ali kasno britansko leto nije loša alternativa, a takodje vidimo da se bekstvo iz svakodnevnog života može postići mnogo bliže kući.

Toby kaže: „Početna ideja za  video je nastala kao rezultat toga što je produkcijski tim došao do ovog lepog automobila. Upoznali smo se u Harlowu nedaleko od Essexa, gdje smo od prijatelja pokupili stari Ford Calipso, privezali kameru na haubu, a zatim proveli dan vozeći se po selu izbjegavajući traktore. Video je inspirisan avanturom i pevanjem iz sveg glasa kao da niko ne gleda. "

Spot „California“ snimljen je u režiji Kieran Panchal, a producent je Big Fat Creative.

Inspirisan Nickom Drakeom, Passengerom i Polom Simonom, Toby Johnson je prvi put privukao pažnju svojim samostalno objavljenim debi EP-om „Fox“. Njegove pesme od tada neprestano osvajaju novu  publiku, što je rezultiralo sa 15 miliona strimova za EP -ove, uključujući „Things I Should Have Said“ i „Carolina“, evropske turneje sa Jackom Savorettijem i Dotanom.

Sa pesmom „California“ ovaj  kantautor je sebi obezbedio mnogo lepu budućnost. Pesmu je napisao sa producentom Jonathanom Quarmbyjem i Leom Stannardom.

Spot je snimljen za Mahogany Records.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika