Rebel Star - Početak i kraj

Rebel Star  - Početak i kraj

Prvi singl sa šestog albuma benda Rebel Star, „Početak i kraj",   sniman je  tokom jula 2021. godine u studiju „Sveta Nedelja", inženjer zvuka bio je Sven Pavlović za Sunday Studios.

Pesma je dostupna na svim digitalnim platformama, kao i na bandcampu benda i izdavača, a video koji je kompletno uradila Marina Uzelac možete videti dole. Kompletan album biće dostupan tokom rane jeseni, prvo digitalno, a zatim i na ploči kao zajedničko izdanje Pop Depresije i Geenger Recordsa.

Demo za „Početak i kraj“ nastao je u Milanovom mađarskom domu, kompletan materijal snimljen je u "Sunday Studios" u brdima iznad Zagreba, a pesma je miksovana na Novom Beogradu u „Down There Studiju" – Andrej Mladenović i producent Željko Markuš singlu su dali završni oblik. Autori pesme su Glavaški i Markuš, dok je aranžman delo kompletnog benda. Rebel Star su na pesmi „Početak i kraj“ uz Milana (glas i gitara), činili Željko Markuš i Daniel Rodik (gitare), Zvonka Obajdin (klavir i prateći vokal), Daniel Kadijević (bubanj) i Jakša Perković (bas).

Milan Glavaški je na njihovoj zvaničnoj stranici napisao: “Snimamo našu najbolju ploču u Sunday Studios u Svetoj Nedelji pored Zagreba medju vinogradima, na brdu. Imaćemo divne goste, neka ostane tajna za sada. Izdanje želimo da objavimo u partnerstvu izdavačkih kuća iz Srbije i Hrvatske. Ovo se desilo nekim čudom. Idemo da snimamo i sviramo i cenimo svaki moment”.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika