Rockeri u Tragovima sudbine

Dado Topić u novoj rock baladi mlade grupe iz Nove Gradiške

Dado Topić, legendarni frontmen kultne grupe Time, vratio se nakratko u svoju rodnu Novu Gradišku gdje se upoznao i odlučio na saradnju s članovima tamošnjeg benda Rockeri.

Kao rezultat ovog medjugeneracijskog spoja, rodila  se rock balada „Tragovi sudbine”. Posle prva četiri singla, Rockeri su se za peti, na ideju njihovog muzičkog producenta Branimira Jovanovca Banija, povezali  s Dadom Topićem koji je pesmi  dao svoj prepoznatljivi prizvuk i neverovatnu emociju. Iako već u 71. godini života, pionir rock n’ rolla u Hrvatskoj i bivšoj Jugoslaviji se i dalje čini nezaustavljivim i spremnim na još niz godina aktivne karijere.

Muziku i tekst za ovu baladu napisao je Mario Vestić, aranžman Branimir Jovanovac - Bani. Snimano je, miksovano i masterovano u Studiju „Mak" u Gradištu.

 Rockeri su: Bora Živković – gitara, Danijel Kao - vokal i bas gitara, Jan Marton – bubnjevi.  Na pesmi  su svirali: Branimir Jovanovac Bani i Željko Nikolin – klavijature, Krešimir Kaštelan - bas gitara a prateći vocal je bila Daria Hodnik Marinković.  Video produkciju je uradio Marko Zeljković Zelja.

Rockeri su potpisali ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records.  

Svojim  petim singlom su se sve više približili objavljivanju svog prvog albuma, a iskustvo saradnje s Dadom Topićem će im svakako puno značiti.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika