Evo kako zvuči "Tlo"

SUN U je ponovo na sceni i donosi novi zarazan zvuk!

“Mislim da je tekst poprilično jasan i direktan, zapravo veća je fora da se pjesmu promatra paralelno kroz tekst i sliku, jer sam nekako taj unutarnji strah odlučila pretočiti u fizičku formu lika od kojeg bježim po šumi. Stalno se vrtim oko tih nekih naših unutarnjih strahova, od neuspjeha i želja, kao mali smo svi, puni entuzijazma kako ćemo jednog dana biti veliki, i onda to po putu samo nekako potone. Ili nas je same strah, ili nas je strah zbog drugih, a sve nam je u glavi, i dosta često ne stignemo ni razmisliti o nečem već kao da se cijeli život svede na niz instantnih brzopoteznih odluka. Kako u pjesmi kažem, u kom trenutku odustanemo, u kom trenutku biramo sudbinu, kako bi bilo kad bi vrijeme moglo stati pa da za to vrijeme porušimo zidove i onda o svemu promislimo kako spada, prije nego donesemo odluke što smo, što želimo i što će nam to nešto dugoročno donijeti. Lik stvorenja u spotu simbolizira taj strah koji nas konstantno proganja, kojeg smo sami stvorili, ali kako smo ga stvorili, možemo ga i natjerati da nestane jer je imaginaran i na kraju ipak neopipljiv. “- objašnjava SUN U.

Sanja Šiljković ovom pesmom najavljuje svoj drugi album, koji će, ako je suditi po ovoj stvari - biti pravo osveženje na muzičkoj sceni. 

Ona potpisuje teks i muziku, a umešala je svoje prste i u vizualni prikaz, za koji kaže da je izuzetno važan deo ovog projekta. 

Pogledajte spot za novu pesmu:

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika