Ljudi slomljenog srca

SHADED objavili EP sa pet novih pesama

Britanski alternativni-pop trio je ovih dana objavio svoj EP pod nazivom  _003. Zbirka sa 5 pesama sadrži nedavno objavljene singlove „Heartbroken People“ and „My Nightmare“,  koji su svoje prvo radio izvodjenje imali na BBC Music Introducing East, a takodje po prvi put su emitovane pesme „It's Hard“ i „Forever We Should Be Happy“.

Matt, frontmen grupe, prilikom izlaska  EP -a  je objasnio: „Napravili smo ovaj EP kako bismo se pozabavili težim i mračnijim vremenima koja su nastala kao rezultat teškog raskida, ali kako to često biva, iz loših iskustava nastanu dobre stvari, a to je priča koju sam želeo da ispričam.”

Ne pokazujući znake usporavanja, ovaj trio će se 29. septembra vratiti na scenu. Prošle godine je „Shaded“ lansirao svoje najambicioznije i najuzbudljivije delo, „A Year Of You“. Projekat koji je u toku kulminiraće sa ukupno 20 pesama, objavljenih tokom karantina. Pesme istražuju teme kao što su slomljeno srce, samootkrivanje i oporavak, i mešaju žanrove RnB, pop, rock i funk.

„Shaded“ su dobili snažnu podršku širom Spotify -a, gde su premašili 2 miliona ukupnih strimova  i na Apple Music-u, gde su uključeni u nekoliko plejlista.

Video su producirali i režirali „Shaded“ .

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika