Purple Disco Machine i Eyelar na Dopaminu

Lepi letnji  video sniman u Crnoj Gori

Purple Disco Machine,  nemački producent i DJ je upravo objavio novi, optimistični singl pod nazivom „Dopamine“. Pošto je godinama imao sve same zlatne i platinaste tiraže, ova poslednja produkcija je peti i poslednji deo najave za  predstojeći album .

Udružujući se na ovoj pesmi sa holandskom pevačicom i tekstopiscem Eyelar, Purple Disco Machine sa „Dopamine” ima sve prave elemente koji će od početka stvari ući u glavu slušaoca. Kombinujući originalne bas linije i funk ritam, u kombinaciji sa osećajem Eyelar za dobru pop pesmu, „Dopamine“ je  predodređen za same vrhove  top lista.

Nakon „Hipnotized“, „Exotica“, „Fireworks“ i „Playbook“, ova poslednja pesma, „Dopamin” je obožavaoce obradovala i zbog zvanične najave albuma za 15. oktobar ove godine.

Što se spota za ovu pesmu tiče, Purple Disco Machine je na Twitteru izjavio: „Zvanični video zapis za „Dopamine“ izašao je danas i bilo je neverovatno iskustvo snimiti svoj prvi muzički spot zajedno sa Eielar i neverovatnim timom u Crnoj Gori na 40 stepeni.  Vruće stvari, bukvalno!”

Režiser spota je  James Fitzgerald.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika