Novi singl Lole Young podseća na moćni film iz šezdesetih!

Britanska kantautorka i zvezda u usponu Lola Young predstavlja novi singl pod nazivom „Fake“. Izdanje donosi R&B zvuk iz 60-ih godina, a upečatljivom gitarom i ritmičnim bubnjevima prenosi atmosferu koja podseća na filmove koje je režirao Quentin Tarantino. Muzičarka je premijerno izvela pesmu u emisiji „The Late Late Show With James Corden“.

„Ova numera govori o tome da ne smemo da zaboravimo srž onoga što jesmo. Toliko je stvari koje nam se konstantno prodaju, neko stalno pokušava da nam kaže ko smo mi, bilo da je u pitanju reklama ili osoba na ulici. Kako bi bilo kada bi ignorisali sve to? Kada sam pisala ovu pesmu pokušala sam da isključim svu buku. Govori o tome da treba da zapamtimo da je sve osim onoga u šta lično verujemo obmana i da slušamo sopstvene instikte koji nas alarmiraju. Nadam se da će se svaki slušalac pronaći u ovoj numeri i da će se osnažiti protiv stvari ili ljudi koji su učinili da se osećaju neadekvatnim u svom životu“, kaže Lola o svom novom izdanju.

Singl „Fake“ dolazi nakon uspešnog EP izdanja „After Midnight“ koje predstavlja iskrenu ispovest autorke i vodi kroz njena emotivna stanja u toku jedne noći. Na njemu se nalaze četiri numere, a to su „After Midnight (1AM)“, „Blue (2AM)“, „Bad Game (3AM)“ i „Pill or a Lullaby (4AM till sunrise)“. Uz izdanje je objavljen kratki film koji je režirao Dumas Haddad i koji još bliže dočarava emociju muzičarke i samu liriku pesama.

 

Neka od prethodnih izdanja ove autorke, koju ističe njena autentičnost i neverovatni kreativni fokus, su moćni singlovi „Bad Tattoo“, „Ruin My Make Up“ i „Woman“, a njen debitantski album „Intro“ i EP „Renaissance“ su dobili impresivne komentare kritičara i zadobili pažnju publike kako u Velikoj Britaniji, tako i širom sveta.

Autor vijesti Aleks

Korisnici
Logovanje korisnika