Duet Eltona Džona i Čarlija Puta

U najavljenoj i zanimljivoj saradnji ovoga puta našli su se britanski pevač Elton Džon i američki muzičar Čarli Put. Njih dvojica su za početak jeseni pripremili pesmu “After all”.

Pesma predstavlja pravu baladu koja peva o prvoj ljubavi i svim osećanjima koja se u čoveku bude onda kada je prepozna. Gotovo čitavu muzičku produkciju uradio je sam Put, dok je zajedno sa Džonom i Džejkobom Kašerom Hindlinom osmišljen tekst.

U jednom od intervjua dvojica umetnika otkrili su kako je pesma zapravo nastala za samo tri minuta i kako su obojica osetili da je upravo ta prva verzija ona prava. Radovali su se međusobnoj saradnji i taj osećaj preneli na pesmu.

Pesma “After all” najava je za novi album Eltona Džona koji će se zvati “Lockdown session”. Najavljeni album već obećava, s obzirom da je nastao u vreme “lockdown-a” u saradnji sa najvećim muzičkim imenima današnjice.

Album će biti objavljen 22. oktobra i na njemu će se naći 16 pesama. Šest pesama sa albuma biće obrade njegovih poznatih hitova, dok će njegovi fanovi imati priliku da čuju i 10 potpuno novih numera! Elton Džon je na ovom albumu pored Čarlija Puta sarađivao sa Niki Minaž, Dua Lipom, Stivijem Vonderom i mnogim drugim umetnicima.

 

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika