Nežna nova pesma Sare Renar i saradnja s Matijom Dedićem

Bok! Pozdrav Matijinom novom abumu

Hrvatska kantautorka Sara Renar je, zajedno sa Matijom Dedićem, uzela svoju pesmu koja je dugo čekala na ovakav srećni splet okolnosti i obradila je na izuzetan način. Sarin nezaboravni, gusti vokal i Matijin nežni, prefinjeni  klavir su ono što ovu pesmu izdvaja u moru drugih koje slušamo svakodnevno.

Ova njihova saradnja naći će se i na tematskom abumu Matije Dedića „Ladies“ koji očekujemo u oktobru i gde je okupio mnogobrojne ženske izvodjače i kantautorke s kojima je u svojoj karijeri saradjivao, ovaj put na jednom mestu.

„Matija je svjetska faca i veličina i zaista sam mu zahvalna što me je 2013. godine pozvao na svoj koncert. Osjećala sam se jako slobodno, sigurno i posebno jer mi je netko tko je na takvom nivou dao prostora da se izrazim glazbom. Matija primarno svira jazz i ono kako on svira ja nikad neću moći, a on slično misli o mojim semplovima. Ljepota naše suradnje je što se međusobno iznenađujemo. Kad mi je objasnio ideju svog novog albuma bila sam oduševljena. Nekako nam je skupa najbolje zavibrirala pjesma „Bok”. Zajedničkim aranžmanom udahnuli smo joj novi život i nestrpljiva sam da čujem reakcije. Inače mislim da svako novo izvođenje pjesmu na neki način ponovo oblikuje”, rekla je Sara Renar, govoreći o njihovoj saradnji.

Ovu pesmu, kao i Dedićev album, potpisuje kuća Croatia Records.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika