Nova grupa na muzičkoj sceni koja će vas oduševiti!

Dallas Records nam predstavlja cresko-riječki muzički dvojac Luna mea! 

Tihana Šmit i Martin Peica muzikom se bave dugi niz godina, a sada su svoje znanje i afinitete odlučili da predstave javnosti.

Tihana dolazi iz sveta klasike i diplomirani je muzički teoretičar. Svoj osnovni instrument klavir, zamjenjuje klavijaturama i ona je glavni vokal dvojca.

Martin je autor i bubnjar u demo varijacijama bendova od kraja devedesetih do danas, a osim kao tekstopisac i bubnjar, izražava se i sviranjem gitare i sintisajzera.

"Radujemo se izlasku našeg prvog singla, a posebno nas veseli suradnja s Dallasom, diskografskom kućom koju smatramo sebi bliskom po glazbenom senzibilitetu i u kojoj smo naišli na prijateljsku atmosferu. Ovom prilikom im se zahvaljujemo na podršci!" - poručuju Tihana i Martin.

Osim što potpisuje muziku i tekst, Martin je odgovoran za zvuk gitare i sintisajzera te programiranje, dok je Tihanin vokal majstorski preneo emociju. Pesma je snimljena u studiju Pehlin snimio Silvien Krošnjak, a mix i mastering su zajedno odradili Bjarte Hoff Ludvigsen i Matej Zec. Iza vizualno atraktivnog i dinamičnog videa stoji ekipa kreativaca iz Saluto-Teama.

 

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika