Barbara Munjas poručuje: KAD TAD!

Dobitnica AMVA nagrade u kategoriji za najbolji indie video, Barbara Munjas, novu pesmu predstavlja u laganom ritmu koji uvek prija uhu!

“Ono što je nastalo kao pjesma u kazalištu za kazalište, od samog trenutka nastajanja je, barem meni, bilo jasno da to neće biti njezin jedini život već da će izaći i kao singl. Ona je bilješka jednog trenutka, priča o sinkronicitetu, dogovoru duša, o onim čudnim, uzbudljivim osjećajima kada za tek upoznatog stranca osjećate kao da ga poznajete čitav život i osjetite posebnu vezu. S druge strane ovo je priča o pozdravu, rastanku, nevidljivom prisustvu, o nadi koja ostaje u optimizmu i vjeri u bolju budućnost jer nije uvijek pravi trenutak za stvari koje želimo i osjećamo. Pjesma ima jedan “sve će bit ok” generalni stav i poruku, zato što ako je nešto suđeno dogodit će se kad tad, ako ne u ovom životu onda u sljedećem ili se dogodilo u nekom od prošlih pa sada osjećamo eho prijašnjih događaja pod velom mistike.. Kada susretnemo srodnu dušu mi zapravo susrećemo nepoznati dio sebe i u spotu je fokus na toj ideji. Za mene ova pjesma predstavlja vječnu nadu.”, objašnjava Barbara.

Ova pesma nastala je za istoimenu predstavu koja se igra u porečkom pozorištu. Kad-tad je predstava koja teži ka komediji, a preispituje pojam sinhroniciteta i neobjašnjivih podudarnosti kojima svedočimo u životu. Priča o povezanosti i mogućem zaljubljivanju Helle Rupenske i Artura Kralja prati jedan tipičan dan u njihovim životima. 

Evo kako zvuči nova stvar.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika