THEA X DUPER - Nema spavanja ni u novembru

Grupa Duper je bila u konkurenciji za nagradu AMVA 2020

Na makedonskoj muzičkoj sceni  još uvek je veliki hit pesma nastala iz saradnji Tee Trajkovske i grupe Duper, „Ne mi davaš son”. Ova kombinacija se pokazala kao odličan potez, o čemu govori i činjenica da je pesma koja je objavljena još u septembru ove godine, i dalje izuzetno rado slušana i veliki hit u regionu.

Ova duetska pesma do sada ima skoro 140.000 pregleda na You Tube-u, kao i zaista dobre komentare. Zanimljivo je da je muzika zajedničko delo momaka iz Dupera i Lazara Cvetkoskog, dok su tekst pisali Duper zajedno sa Teom. Odlični spot je delo Tomislava Živkovića.

“Volim muziku „Dupera”, ali sam veoma srećna što smo uspeli da napravimo novi zvuk za mene i za njih i projekat koji je bio izazov za sve nas. Mislim da smo spotom pogodili 'vibru' pesme a da se u spotu lepo vidi da smo se odlično proveli na snimanju”, rekla je Tea.

Ova, u Makedoniji sve popularnija grupa, bila je nominovana u čak dve kategorije u selekciji regionalne AMVA 2020 nagrade: za  Elektro dance video i Video novog izvođača.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika