Fran Vaselić i njegov session na mesečini

Za njega kažu da je jedan od najperspektivnijih hrvatskih muzičara nove generacije, a talenat koji poseduje se ne može osporiti. 

Njegov prvi album ‘Retrovizor’ koji je sam snimio i producirao našao se na mnogim regionalnim listama najboljih albuma u 2020. godini. 

Ovaj session je njegov prvi zvanični nastup sa bendom, a na svetlosti punog meseca izveo je svoje pesme: "Twenty Twenties“ i “Day 39/167”

“Twenty Twenties je prva pjesma koju sam krenuo pisati, ali i zadnja koju sam završio na “Retrovizoru”. Napisao sam je u čast svojoj baki koja je preminula krajem 2019., a za života me uvijek podupirala u bilo kakvom kreativnom izražavanju. “Day 39/167” sam napisao na 39. dan lockdowna koji sam proveo na Krku s roditeljima. Sve skupa sam ostao 167 dana doma prije nego što sam se mogao vratiti na fakultet u Amsterdam tako da se pjesma bavi temom izoliranosti koja je postala univerzalna tijekom pandemije, ali i obrađuje sve moguće misli koje ti prolaze kroz glavu dok si sam doma i nemaš što raditi.” I još je rekao: “Ekipa iz Moonlighta mi se javila još prije par mjeseci i ponudili su mi da dođem nastupiti kod njih kad budem u Hrvatskoj na što sam pristao pošto već dugo želim nastupati uživo, ali nemam svoj bend. Na snimanju u Koprivnici svi su bili izuzetno ljubazni i profesionalni, a sam bend je zvučao genijalno! Stvarno mislim da nisam mogao naći bolje pripremljen bend za svoj prvi nastup, a bome ni lokaciju za snimanje.“

 

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika