Kali i SZA u timu!

R&B atrakcija, kantautorka Kali Uchis predstavlja novu verziju svoje numere "fue mejor" (bilo je bolje). 

U pesmi joj se pridružuje još jedna zvezda istog žanra – SZA, a uz singl je objavljen i senzualni muzički spot koji je režirao Daniel Sannwald.

„Ovo je latino R&B zvuk, ovo je SZA koja po prvi put peva na španskom jeziku, ovo je spooky doba godine, ovo je momenat“, kaže Kali o svom novom hitu.

Originalna verzija numere se nalazi na albumu pod nazivom „Sin Miedo (del Amor y Otros Demonios)“. Ovo studijsko izdanje je objavljeno 2020. godine, kompletno je na španskom jeziku, a na njemu se nalazi i hit „telepatia“ koji je osvojio svetske top liste.

Početkom ovog meseca muzičarka je dobila svoju prvu Billboard nagradu u kategoriji latino muzike za latino pop album godine što je, uz Grammy nagradu za najbolju plesnu numeru koja joj je dodeljena u januaru, obeležilo 2021. godinu kao veoma uspešnu za mladu umetnicu.

Njeno poslednje studijsko izdanje, kao i debitantski album „Isolation“ su obožavani od strane slušalaca širom sveta, a brojne nagrade dokazuju da su osvojili i srca kritičara. Ovo je tek početak muzičkog putovanja i umetničkog razvoja talentovane Kali, a jedna od sledećih stanica je gostovanje na „Call Me If You Get Lost“ turneji zakazanoj za 2022. godinu na kojoj će se pridružiti Tyler, The Creator-u.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika